Hasonlítsa össze az olcsó autókölcsönzőt Budapest City -ban

Nincs díj és a legjobb ár a gazdaság, luxus, 7-9 üléses autók és több
https://static.digitaltravelcdn.com/destinations/budapest.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Áttekintés 55,431 • Kiváló
Áttekintés 4.5 stars
Ingyenes törlés és rejtett költségek
24 órás támogatási és élő chat
Gyors és biztonságos fizetési módok
Zéró jutalékok a kártyás fizetéseken

Információk az Budapest City autó bérléséről

Hasonlítson össze árakat és béreljen autót okosan, Budapesten

Béreljen olcsón, gyorsan Budapesten a repülő tér környékén vagy a belvárosban, akár kiszállítással! Szándékunk, hogy olcsó és jó minőségű bérautóval lássuk el kedves ügyfeleinket! Közel a reptérhez és Budapest szívéhez. Éppen ezért már 3500 Ft/nap áron elérhetőek bérautóink.Több napos bérlés esetén pedig még ebből az árból is kedvezményt biztosítunk.Kedvező árak, megbízható bérautók. Nézze meg kínálatunkat! És béreljen autót a gyorsan , legbiztonságosabban és legkönyebben.

Mit csináljunk Budapesten

Országház, Vár, Kossuth-tér, Margit-sziget, hasonlókon kívül. Múzeumok, levéltárak. Ha opera-őrült vagy, akkor is a legjobb hely Budapest, ha fürdőzni szeretne, akkor a legnevesebb, legpatinásabb fürdők álnak rendelkezésünkre ha, hegyekbe szeretnénk menni ott a Budai oldalon a Libegő - kirándulós, túrázós. Egy hajóút sincs kizátva még a BKK-nak is vannak hajói a Dunán, vagy éppen egy könnyű egy séta a dunaparton. Rengetek romkocsma a pesti oldalon, és kirángulós dombok budán!- ha vásárlós típus vagy, akkor a legmenőbb szalonokba menj az Andrássy úton - korosztályának megfelelően szmokingos-étteremektől kezdve, bulizós romkocsmákig, minden megtalálható Pesten.

Top 3 látványosság Budapesten

  • Budai Vár
  • Szent István Bazilika
  • Parlament

Vezessünk Budapesten

Budapest 20 percre van a repülőtértől. Magyarországon a következő okmányok szükségesek a gépjárművezetéshez: vezetői engedély (jogosítvány), gépjármű-felelősségbiztosítás, zöldkártya, forgalmi engedély. Alkoholt a vezető semmilyen mennyiségben nem fogyaszthat, az ittas vezetésért kiszabható bírság meghaladhatja a 300 000 Ft-ot (1230 €). A sebesség felső határa lakott területeken 50 km/óra, lakott területen kívül 90 km/óra, autóúton 110, autópályán 130 km/óra.Városban a hangkürt használata csak végveszélyben megengedett.

Budapest City körüli legjobb pickup -pontok

Fedezze fel a legújabb autókölcsönzéseket

Iratkozzon fel hírlevelünkre