Gyakran ismétlődő kérdések

Amikor a GoCarRental-nál foglal, akkor valójában nem egy adott autót foglal le, hanem egy jármű kategóriát. Majd, amikor elmegy felvenni az autót, akkor gyakran van egy autó választék az adott osztályban. Ha 100%-ban szeretne egy különleges autót, akkor kérelemmel kell fordulni a kölcsönző céghez, miután a foglalás megtörtént. Ők szívesen segítenek - azonban ez a felvevőhely elérhetőségétől függ. Ha a pontos márkájú és jármű modell nem áll rendelkezésre, amit a foglalási folyamat során látott, akkor egyenértékű alternatívát kap.

A legtöbb esetben, a kölcsönzött autóval ki lehet menni az országhatáron. További információk a Kölcsönzési Feltételeknél találhatóak a keresési eredmények oldalán.

Amikor a GoCarRental-nál foglal, a foglalást benyújtják a kölcsönző márkához, amit választott. Amint megerősítették, kap egy értesítő e-mailt, beleértve az utalványt - ez általában néhány órán belül történik meg. Szüksége lesz az utalványra, hogy felvegye az autót. Ha nem kapja meg az utalványt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Nálunk számos fizetési módot használhat az autó kölcsönzésére, de jelenleg be kell mutatni a hitelkártyát, amikor felveszi az autót. Ha a kölcsönző asztalnál nem mutatja fel a hitelkártyát, az autókölcsönző cég fenntartja magának a jogot, hogy ne adja ki a kocsit és a GoCarRental nem tehető felelőssé.

Foglalás esetében számos különböző hitel- és bankkártyát használhat. Sajnos nem lehet fizetni az American Express kártyával, azonban amikor a kölcsönző pultnál felkérik, hogy felmutassa hitelkártyáját, akkor jobb esetben elfogadják az American Express kártyát. Az autókölcsönző ügynökök a sofőr nevére szóló hitelkártyát igénylik. Ez azért van, mert letét szükséges, amelyet nem gyűjtenek a bankkártyáról, amíg a kocsit vissza nem hozzák. Bizonyos országokban szükség van két hitelkártyára nagyobb járművek bérlése esetén csoportok számára. Mindig ellenőrizze, hogy a hitelkártya elég fedezettel rendelkezik, amikor felveszi az autót. A jóváhagyott összeg általában megegyezik a biztosítással és az üzemanyaggal, de attól is függ, hogy mekkora a jármű, a vezető korától, az ügynöktől, a kölcsönzés hosszától és a jármű visszahozásától. Ha nem mutat fel egy hitelkártyát, amikor felveszi az autót, visszatérítést nem kaphat. Tehát győződjön meg róla, hogy magával hozza a hitelkártyát!

A kölcsönzés ára egyértelműen látható lesz a honlapunkon. Egyes kölcsönzések esetében letétet kell fizetnie a fennmaradó részt pedig, amikor felveszi az autót – mások igénylik a teljes előtörlesztést.

Ebben az esetben a hitelkártya tulajdonosának regisztrálnia kell, mint a fő sofőr, még ha nem is vezeti az autót, és hozzá kell adni egy további sofőrt, akit végigvezet. Abban az esetben, ha a tulajdonos nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, az autó nem adható át, mert ez a forgatókönyv nem lenne összhangban a kölcsönzés feltételeivel.

Ha szeretné módosítani vagy törölni a foglalást, csak adja meg a részleteket a Foglalásaim Kezelése részben. Ha további segítségre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk.

Kérjük, forduljon az autó bérleti márkájához. A kapcsolati információkat meg fogja találni az utalványon és / vagy a bérleti szerződésen. Azonnal kell tájékoztatnia a kölcsönző ügynököt bármely baleset esetében. Bármely baleset felmerülése esetében a következőket kell tenni: - Szerezze be a balesetben szenvedett embereke adatait, valamint az esetleges tanúk adatait is. - Értesítse az autókölcsönző ügynököt a baleset minden részletéről. - Tájékoztassa a hatóságokat azonnal, ha a harmadik felet meg kell vizsgálni vagy sérülés esetén. - Ne hagyja el a járművet a megfelelő óvintézkedések betartása nélkül. - Az elmaradt kölcsönzési időre tekintettel visszatérítésre nem kerül sor, ha a jármű balesetet szenvedett.

GoCarRental nem szab meg korhatárt, feltéve, hogy legalább 1 éve rendelkezik jogosítvánnyal. Van egy pótdíj a fiatal vezetőknek, amelyet nem tartalmazza a teljes ár a GoCarRental időpont foglalása idejében, de a bérleti feltételek rögzítik. Az összeget az autókölcsönzőben kell kifizetni a felvétel idején.

Egy további vezető az autókölcsönzés bejelentkezési pultnál adható. Minden további vezetőnek meg kell jelennie a felvételkor és rendelkeznie kell egy érvényes jogosítvánnyal, hogy aláírja a bérleti szerződést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden további extrát és további vezetőt a helyi kölcsönzőben kell kifizetni a jármű felvétele előtt.

A biztosításban visszatérítés alól mentesül a biztosított harmadik személynek okozott kár esetén a követelés idején. A levonás 200-1600 € között terjedhet, attól függően, hogy milyen típusú az autó, a lehetőségek és mindenekelőtt a bérleti díj. Ez a mentesség lebontható a kiegészítő biztosítás aláírásával, mint a GoCarRental által kínált Zero Gap vagy a bérleti ügynökség ajánlatával, de az utóbbi jóval kevésbé kényelmes, mint a Zero Gap.

- A csecsemő gyermekülés 13 kg-os súlyú csecsemőkre alkalmas (legfeljebb 12 hónapos csecsemőknek ajánlott) - A kisgyermekülés 9-től 18 kg-ig alkalmas (9 hónapos és 4 éves gyermekeknek ajánlott).

A vezetőnek legalább 1 éves érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie és múltjában nem követett el súlyos jogsértést a kreszben. Ha a jogosítvány nem latin ábécé-s (pl. arab, görög, orosz vagy kínai), szüksége lesz egy érvényes nemzetközi jogosítványra (IDL nemzetközi jogosítvány). A nemzetközi jogosítványt mellékelni kell a vezető eredeti jogosítványa mellé.

Ha megérkezik, hogy felvegye az autót, be kell mutatnia a kinyomtatott bizonylatot. Ha nincs önnél az utalvány, lehet, hogy több díjat számolunk fel és nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük, ne támaszkodjon, arra, hogy telefonon vagy tabletten mutatja be az utalványt - győződjön meg róla, hogy kinyomtatja az utalványt, & nbsp; hozza magával és tartsa biztonságban.